FAQ


Hoe kan ik bestellen? 

Indien u een offerte aanvraagt, zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de offerte te bespreken. Indien u met de voorwaarden akkoord gaat. Ontvangt u een orderbevestiging. Zodra deze getekend ontvangen is, gaat de productie van start. 



Wat is de levertijd?

Dit is per artikel en bewerking verschillend. De gemiddelde levertijd van onze artikelen ligt op ongeveer twee weken. Wij streven ernaar sneller te leveren. Indien u een offerte aanvraagt, krijgt u de levertijd te zien. Wilt u sneller? Dat kan altijd in overleg.



Zijn samples / proefmonsters / zichtexemplaren gratis? 

Indien u een sample wilt om te bekijken hoe het product er in het écht uitziet, kan dat. Indien u van het bestelde sample een order plaatst, vervallen de sample-, vracht- en administratiekosten. Zo niet, zullen wij deze kosten moeten doorberekenen.



Zijn alle artikelen altijd op voorraad? 

Niet altijd, maar in vrijwel alle gevallen kan binnen enkele dagen uit voorraad worden geleverd! Omdat de webwinkel niet is gekoppeld aan een voorraadsysteem, kan het echter voorkomen dat een bepaald artikel is uitverkocht. Wilt u 100% zekerheid of een bepaald artikel voorradig is, neem dan even contact met ons op of vraag een offerte aan en u weet meteen of de gewenste artikelen voorradig zijn.

 

 Ga verder 
Copyright © 2018 bedrukken.com