Sleutelhangers met logo bedrukken

Sleutelhangers met logo bedrukken

Sleutelhangers met logo bedrukken zijn een geliefd hebbeding om mee te adverteren

klein, handzaam, goedkoop en nog nuttig ook. De meeste mensen hebben sleutelhangers aan hun sleutelbos hangen. Populair zijn sleutelhangers van automerken en voor muntjes van boodschappen karretjes. Er zijn zelfs mensen die als hobby sleutelhangers sparen. Maar ook uw bedrijfs sleutelhanger kan daarbij horen! Steeds als men zijn sleutels gebruikt, en dit is vaak! Dan zal er op subtiele wijze even naar uw sleutelhanger gekeken worden. Een hele betrouwbare en constructieve wijze om een breed publiek op te bouwen.

Wij vinden het belangrijk dat de sleutelhangers met logo kwalittatief lang meegaan, en dat ze scherp geprijst zijn. Ook zult u zoals u van ons gewend bent kunnen rekenen om levering met opdruk binnen twee weken na goedkeuring, en bent u verzekerd van service. Het is voor ons een uitdaging om u als tevreden klant steeds weer te mogen begroeten.

Als u vragen heeft over sleutelhangers dan kunt u ons bellen op +31-(0)488-421-914 of mailen naar info@rikegroup.com

Sleutelhangers bedrukken als promotiemiddel, het kan

Gaat u eens bij uzelf na hoe vaak u uw eigen sleutels in de handen heeft, of het nu de auto- of de huissleutels zijn het is in ieder geval talloze malen per dag. Sleutelhangers van uw onderneming kunnen dan ook zorgen dat u steeds onder de aandacht blijft van uw klanten, iedereen heeft namelijk sleutels en gebruikt men uw sleutelhanger dan komt u constant in het zicht. De Riké Group heeft een grote collectie aan sleutelhangers en dit varieert van verschillende vormen en afmetingen. Een ander groot voordeel is dat de sleutelhangers een goedkoop marketinginstrument zijn, u bindt uw klanten door ze te verblijden met een verrassing en u zorgt er meteen voor dat u constant onder de aandacht blijft van deze zelfde klant. De sleutelhangers zullen dus ook voor u, of u nu een dienstverleningsbedrijf of een winkel runt altijd een goede uitwerking hebben.

Door sleutelhangers met logo te gebruiken kunt u snel uw naamsbekendheid vergroten

Doordat de sleutelhangers zo goedkoop in aanschaf zijn kunt u ze veelvuldig uitdelen en op deze wijze eenvoudig onder de aandacht blijven. Of dit nu gaat om uw huidige klanten of om nieuwe klanten te werven. U kunt hierbij ook denken aan mogelijkheden om de sleutelhangers te verspreiden tijdens evenementen of beurzen. Wij van de Riké Group vertellen u er in ieder geval graag alles over hoe de sleutelhangers tegen lage kosten u een hoog rendement kunnen gaan opleveren. U kunt daarom altijd geheel vrijblijvend contact met ons gaan opnemen. U zult dan met eigen ogen zien dat de sleutelhangers ook voor uw bedrijf gaan werken.

Result Pages: