Spoed, snel, haast

Spoed, snel, haast

We kennen het allemaal. De grote dag nadert en plots besef je dat iets wat voorgenomen was bent vergeten. Of misschien ben je het wel helemaal niet vergeten maar heb je ineens uit het niets die briljante ingeving waarmee de omzet gegarandeerd omhoog zal gaan. De uitdaging is het vinden van een professionele leverancier die uw de snelle service kan bieden die u zoekt. Haast u niet langer en laat ons u snel voorzien van een relatiegeschenk dat bij uw idee past.

Alle geschenken in deze selectie zijn speciaal geselecteerd om rechtsreeks en veelal uit voorraad aan uw te leveren binnen 1 week! Let er wel op dat bij sommige producten om deze super service te kunnen bieden geldt, dat ze maximaal met één kleur bedrukt kunnen worden.

Als uitgangspunt voor de gemeten levertijd geldt dat deze begint op het moment dat u de digitale drukproef heeft goedgekeurd. Deze kan alleen worden gemaakt indien we correcte vector bestanden hebben ontvangen zoals .EPS of .PSD. Desgewenst bieden we de service om pixel bestanden voor u te laten vectoriseren.

Result Pages: