USB sticks relatiegeschenk met logo bedrukken

USB sticks relatiegeschenk met logo bedrukken

Onze meeste usb sticks hebben de volgende opslag capaciteiten:

usb stick 512 mb, usb stick 2gb, usb stick 4 gb, usb stick 8 gb, usb stick 16 gb, usb stick 32 gb.

Een gewild weg geef item, mag je wel zeggen. Altijd handig een usb stick relatiegeschenk voor vakantie foto’s, een presentatie op je werk, een werk document of een zelf gemixt stukje muziek in je favoriete dj programma. Waar kijken we naar bij onze usb sticks? Alle eerst moet de prijs voor u als klant goed zijn. Als tweede kijken we of de usb sticks kwalitatief voldoen aan de Europese norm. Tot slot kunt u bij ons rekenen op een duidelijke service waarbij we u informeren over alle stappen van het aankoop proces en informeren over de levering. Als er iets niet naar wens is over de zending dan kunt u altijd bij ons terecht en lossen we het samen op.

Wij zijn sinds 2006 actief in dagen u graag uit om onze reputatie aan u waar te maken. Wat voor soorten usb sticks relatiegeschenk hebben jullie? De keuze aan usbsticks met logo is enorm. We kunnen kiezen voor budget, kleur en data capaciteit. Maar dan zijn er de speciale features die het verschil maken. Een usb stick met logo geintegreerd in een pen? Een usb stick relatiegeschenk in de vorm van een sleutelhanger? Een usb stick in een mooi doosje? Een usb stick en soft touch ipad tool ineen? Een micro SD kaart afleesbare variant? Een houten usb stick? De opties zijn waan zinning uitgebreid, het is zo gaaf om hieruit de juiste te kiezen en indruk te maken op uw ontvangers. Op aanvraag besschikken we over mooie cadeau verpakkingen voor uw usb stick zoals een houten doosje.

Wees niet bang ons te mailen via info@rikegroup.com en wij vertellen u alle mogelijkheden om uw eigen usb stick bedrukt te realiseren

Result Pages: